Служебната министърка на спорта Весела Лечева най-вероятно скоро ще има повод да

...
Служебната министърка на спорта Весела Лечева най-вероятно скоро ще има повод да
Коментари Харесай

Весела Лечева вдига сватба

Служебната министърка на спорта Весела Лечева най-вероятно скоро ще има мотив да черпи. Шампионката по пукотевица към този момент възнамерявала сватбата на сина си Мартин, издават хора от нейното обграждане. Наследникът на Лечева е от брака ѝ с бизнесмена Манол Велев, който умря през март 2022-ра след 15 години, изкарани в кома.

32-годишният Велев-младши е съществено привързан с красивата русокоска Ана-Мария, с която са двойка от повече от 5 години. Той приключи стопанска система в Женева дружно с децата на международния хайлайф, а сега се развива в областта на строителството. Младежът е правоприемник на цялата бизнес империя на татко си и е поел напълно ръководството на множеството от компаниите му, в които собственичка е и неговата майка.



Бъдещата свекърва е дала благословията си на младото семейство от дълго време и нямала самообладание Ана-Мария публично да стане част от фамилията и двамата с Мартин да я дарят с внучета. От фотосите на двойката в обществените мрежи се вижда, че са запалени по пътешествията и обикалят света непрестанно. Въпреки че Весела преди време упорствала синът ѝ да остане да живее в чужбина, Мартин не се вслушал в думите ѝ и се върнал у нас, а сега с годеницата му са се потопили в разкоша на ново жилище. В спорта също не тръгнал по пътя на майка си и въобще нямал увлечение към пушките, само че за сметка на това пък се изявявал любителски на тенис корта.

Красивият Велев-младши е измежду най-желаните богаташки синове в родния елит, само че в никакъв случай не е дружал с известни дами. Предпочитал по-скромни и естествени девойки за свои партньорки, а преди да срещне огромната си обич Ана-Мария, също имал няколко съществени връзки. Мартин не обича светските изяви и не се появява нито по празненства, нито по заведения в България.

За последно бе засечен от кореспонденти на погребението на своя татко през март тази година. Траурната гала се организира на Боянските гробища и периметърът бе " почернял “ от охранители. До опелото не се допускаха никакви външни лица от гардовете, които пазеха фамилията на Велев.

Бизнесменът издъхна след 15 години в будна кома след покушението, което го застигна през 2007 година Фактическият причинител на убийството по този начин и не бе открит и наказан. Лечева похарчи милиони левове, с цел да избави брачна половинка си, само че безрезултатно. В последните години тя се събра да живее на фамилни начална с някогашния началник на Национален осигурителен институт Сотир Ушев, с който станаха и кумове на своите приятели Мая Манолова и Ангел Найденов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР